Kielitaitoisena maailmalle

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on erityisen koulutustehtävän saanut valtion kielikoulu, jossa laaja-alainen opetus painottaa monikielisyyttä, avointa mieltä, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja.
Koulu pyrkii korkeaan sivistystasoon turvallisessa oppimisympäristössä ja perehdyttää ranskan kieleen sekä ranskankieliseen kulttuuriin. Koulu toimii oman alansa täydennyskoulutuksen ja kulttuurivaihdon valtakunnallisena oppimiskeskuksena.

 

 

31.08.2014

Tukioppilaat järjestivät seiskoille toiminnallisen iltapäivän

Tukioppilaamme järjestivät seiskoille hauskan ja vauhdikkaan toimintailtapäivän koululla. Tultiin tutuiksi ja pidettiin hauskaa - leikkiminen sopii kaiken ikäisille :) Kiitokset ihanille...| Lue lisää »


27.08.2014

Hedelmäsalaattia ja puutöitä vanhempainillassa

Oppilaat ja vanhemmat kutsuttiin yhdessä luokkien 1-6 vanhempainiltaan. Ilta oli täynnä toimintaa ja yhteisiä keskusteluja: tablettisovelluksiin tutustumista, liikuntaleikkejä, keskusteluja...| Lue lisää »


22.08.2014

Urban Alphabets –työpaja

2A ja 6A oppilaat osallistuivat yhdessä opettajiensa Satu Leskisen ja Ulla Laitisen kanssa 18.8.2014 Media Facades Helsinki festivaalin. Suse Miessnerin kehittämällä kännykkäsovelluksella...| Lue lisää »