Kielitaitoisena maailmalle

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on erityisen koulutustehtävän saanut valtion kielikoulu, jossa laaja-alainen opetus painottaa monikielisyyttä, avointa mieltä, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja.
Koulu pyrkii korkeaan sivistystasoon turvallisessa oppimisympäristössä ja perehdyttää ranskan kieleen sekä ranskankieliseen kulttuuriin. Koulu toimii oman alansa täydennyskoulutuksen ja kulttuurivaihdon valtakunnallisena oppimiskeskuksena.

 

 

16.04.2015

Kuule minä sävellän!

Ayda Kaya, 7.c, oli mukana Kuule minä sävellän projektissa ja hänen sävellyksensä kuultiin Musiikkitalossa perjantaina 10.4. Projektiin pääsi tänä vuonna mukaan 12 pääkaupunkiseudun 13-16...| Lue lisää »


05.03.2015

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu tutuksi

7A-luokka tutustui Sähkötekniikan korkeakouluun opiskelu- ja työpaikkana. Vierailimme korkeakoulun opintotoimistossa, vahtimestaripalvelussa, opiskelijoiden...| Lue lisää »


27.02.2015

KUUDESLUOKKALAISET YRITYSKYLÄSSÄ

Yrityskylä on projekti jossa koululaiset pääsevät tutustumaan työelämään. Ennen Yrityskylään menoa meillä oli kymmenen oppituntia käytävänä läpi. Saimme kaikki vihot, joihin teimme tehtäviä....| Lue lisää »