Kielitaitoisena maailmalle

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on erityisen koulutustehtävän saanut valtion kielikoulu, jossa laaja-alainen opetus painottaa monikielisyyttä, avointa mieltä, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja.
Koulu pyrkii korkeaan sivistystasoon turvallisessa oppimisympäristössä ja perehdyttää ranskan kieleen sekä ranskankieliseen kulttuuriin. Koulu toimii oman alansa täydennyskoulutuksen ja kulttuurivaihdon valtakunnallisena oppimiskeskuksena.

 

 

12.09.2014

Ranskan uusi Suomen suurlähettiläs Serge Mostura ensivierailulla

Ranskankielisen teknologia opetuksessa -seminaarin avasi uusi Ranskan Suomen suurlähettiläs Serge Mostura. Seminaarin avajaisissa puhuivat myös rehtori Riitta Liimatainen ja opetushallituksen...| Lue lisää »


12.09.2014

Lampaita syöttämässä

1A ja 1C oppilaat vierailivat yhdessä opettajiensa Jérémy Delvalin, Ulla Laitisen ja Merja Pitkäsen kanssa 5.9.2014 Ulvilan puistossa Hembolen kotieläintilan eläimiä katsomassa. Oppilaat saivat...


31.08.2014

Tukioppilaat järjestivät seiskoille toiminnallisen iltapäivän

Tukioppilaamme järjestivät seiskoille hauskan ja vauhdikkaan toimintailtapäivän koululla. Tultiin tutuiksi ja pidettiin hauskaa - leikkiminen sopii kaiken ikäisille :) Kiitokset ihanille...| Lue lisää »